top of page

Hagekonsert:
Lindesnes trekkspillklubb

Hva: Konsert med Lindesnes trekkspillklubb

Hvor: Gråtenmoen bydelshus

Når: torsdag 29. august kl. 17.00

Billettpris: 390,-

Lindesnes trekkspillklubb

De fylte Operaen i Oslo. Nå er legendene tilbake i Skien - nok en gang! 


Lindesnes trekkspillklubb ble stiftet i 1990, men spiller fortsatt for fulle hus "verden over"!

Klubben har gjort seg kjent gjennom en rekke show som den har holdt i Norge. Den har også gjennomført 11 turneer til Canada og USA og deltatt på Norsk Høstfest flere ganger. Totalt har den spilt i 31 stater i USA og 10 fylker i Norge. Den har også besøkt Færøyene, Danmark, Tyskland, Slovenia, Italia, Gran Canaria og Østerrike med sine show.

Orkesteret har 55 medlemmer og har årlig om lag 35 opptredener. Klubbens kjenningsmelodi er Vigelandsvalsen og musikalsk spenner repertoaret over en rekke sjangre.

I forbindelse med at det nye Operahuset i Oslo ble bygget, bestilte orkesteret plass for å arrangere et show, men bestillingen ble ikke tatt på alvor. Det skulle da ta 12 år for Lindesnes Trekkspillklubb å få spilt i Operahuset i Oslo, - og da til fullt hus! Senere har trekkspillklubben har klubben også holdt konsert i Göteborgsoperan. De siste årene har klubben leid egne fly for tur til Grand Canaria for klubben og for alle som vil være med!

Klubben har rundt 20 millioner strømninger på iTunes, Spotify og YouTube! Filmdokumentaren om klubben ble vist 14 ganger på NRK. I 2020 markerte klubben sitt 30-årsjubileum, - og de trekker fortsatt fulle hus overalt hvor de kommer!  

BLI MED PÅ FOLKEFESTEN! NÅ ER DE KLARE FOR GRÅTENMOEN BYDELSHUS I SKIEN!

Kafeen er åpen både før, under og etter konserten. Kom og kos deg med mat og musikk! Åpen bar.

 

bottom of page