top of page

Hagekonsert:
Gratis Øl

Hva: Hagekonsert med Gratis Øl

Hvor: Gråtenmoen bydelshus

Når: 21. august kl. 18.00

Billettpris: 250,-

Bandet Gratis øl

Bandet startet som et prosjekt for å varme opp for den amerikanske Bluesartisten Bobby Mac i juni 2014. Gutta, Kalle Bratsberg, Paal Jensen, Carsten «Cesh» Holt og Thorfinn David Jenssen syntes det var så gøy å spille sammen og bestemte seg for å fortsette. Først som «husband» på jam for Grenland Blues & Roots Klubb og senere som konsertband.

Kalle Bratsberg, gitar/ vokal - En eminent gitarist og vokalist, kjent for utallige settinger, men er vel mest kjent som «sjefen» i bandet «Magre Benum».

Paal Jensen, gitar/ vokal - Paal er vanskelig å beskrive med alle de musikalske opplevelser som han har bedrevet, og ikke minst hvor mange han har lært og spille. Vi kan nevne Paal & Paal band, Kid Andersen m.fl..! Han blir bare kalt «Rocker`n fra Skien»!

Cesh, bass/ vokal - Kjent fra utallige settinger og ikke minst sitt soloalbum «Break Down Free» som han spilte inn hos Kid Andersen i USA og ga ut i 2014.

Thorfinn David Jenssen - Innflytter fra nord. Trommis med røtter i pop`en fra -60–tallet. Har også spilt i flere settinger, men det mest kjente er nok 5 år med Bluesartisten Daniel Eriksen.

Bandet spiller litt av hvert innen Blues, rock og pop. Konserten holdes utendørs, - på den koselige hagescenen i bakhagen på Gråtenmoen bydelshus. Husk klær etter vær - og solbriller!

 

Åpen kafe og hagebar hele kvelden!

bottom of page