top of page

Konsert
Caravan Joe

Hva: Konsert med Caravan Joe

Hvor: Gråtenmoen bydelshus

Når: 26. juli, kl. 18.00

Billettpris: 150,-

Caravan joe med gitar

Har du IKKE hørt og sett han før? Vel for å kvotere hva Joe selv svarer på det spørsmålet «Det driter vel jeg i, bare å komme det; så årnær det seg»! 

En mann, en gitar, ett trommesett og en rå stemme - blir til det råeste og mest seriøse blues-one-man-bandet du har opplevd! Han har gitt ut flere plater, og er en aktiv musiker. 

 

Caravan Joe har varmet opp for artister som blant annet Raga Rockers, Valentourettes, Åge Aleksandersen, CC Cowboys, Di Derre, Magnus Ugla, Susanne Sundfør, Kurt Nilsen bare for å nevne noen... 

Ellers har han egne konserter på diverse festivaler, Vervenfestivalen, Blues In Hell, Notodden Bluesfestival, Færderfestivalen, Imaginefestival (Nederland) og diverse andre festivaler. Men han har også egne konserter på puber, og denne gangen tar han turen til oss på Gråtenmoen bydelshus.

 

Om Caravan Joe:

Caravan Joe er artistnavnet til en kjekk ung herremann fra Kodal, han kjører og delvis bor i en gammel sliten bobil som heter «Bobby». Joe er en helt vanlig, rolig og hyggelig fyr hvis du møter han på gata, men på scenen blir han til ett «dyr». Og det «dyret» vil du ikke gå glipp av. Joe er 25 år, men musikken hans har røtter fra gammel blues, rock, soul og bluegrass! Ung fyr med mye sjel!

Dette blir hæla i taket og tenna i tapeten stemning! Vi gleder oss! 
 

Konserten vil foregå ute. Ved ekstremt dårlig vær flyttes konserten inn.

bottom of page